Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BELIZE tasakrugós matrac - 140 x 200 cm
Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac - 140x200 cm
206 000 Ft

Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac - 140x200 cm

BELIZE tasakrugós matrac - 140 x 200 cm
BELIZE tasakrugós matrac - 140 x 200 cm

A Billerbeck tasakrugós matracokkal tökéletes ellazulást érhetünk el a matracok zónázottsága által biztosított tökéletes ortopéd alátámasztásnak köszönhetően.

A matrac tartozéka egy méretben megegyező matracvédő is. 

BELIZE tasakrugós matrac - 140 x 200 cm

 

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, a várható szállításról mindig értesítünk. A szállításról további információt ITT találsz.

Ajánlott fekvési pozíció
hason, háton
Matrac keménysége
feszes (kemény)
Eltérő oldal keménysége
testhezálló (közepes)
Matrac magszerkezete
tasakrugós
Rendelhető
206 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 300 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A „Best Seller” Bahama nyomán a Billerbeck létrehozta a 270 rugó/m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matracot és a Bahama sikerének is tiszteletet adva BELIZE névre keresztelték.
A Billerbeck saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorították a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyták az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építik, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – a két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.
A matrac egyik oldala FESZES, míg a másik TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény fekvéskomfortot kínál. Két egymástól eltérő rugalmasságú  párnázó réteggel építik a két oldalt, ez biztosítja a különböző fekvés-komfortot.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.
A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon kicsit puhább fekvési komfortot kínálhassunk. A kétféle kényelmi igényt a BELIZE matrac tökéletesen kielégíti. Egyébként szinte lehetetlen küldetés más választékból két eltérő keménységű, egymásra külsőre mégis hasonlító és azonos magasságú matracot találni.
Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.
Az 5 zónás rugózat rugósűrűsége ~270 db/m2.
A Belize matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

BELIZE tasakrugós matrac - 140 x 200 cm

Adatok
Méret
140 x 200 cm
Márka
Billerbeck
Huzat
nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme
Töltet/mag
tasakrugó, anatómiai zónázással, 5-zónás
Súlyhatár
130 kg
Magasság
22 cm
Rúgósűrűség
270 db/m²
Cikkszám
TM-BB-MSS-BELIZE-140-200
Mitől jók a Billerbeck matracok?
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!