Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

Garancia

365 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ajándéknak szántad a terméket és elmarad a születésnap? Mégsem tetszik és meggondoltad magad? Nálunk a csomagod átvételétől számított 365 napon belül elállhatsz a vásárlástól és még meg sem kell indokolnod, hogy miért. A teendőd csak annyi, hogy jelzed nekünk e-mailben, hogy mely termékek vásárlásától állsz el és visszaküldöd nekünk a csomagot a következő címre: 2624 Szokolya, Hunyadi u. 20. A következő helyen egyszerűbben is megteheted ezt, ha kitöltöd ezt az űrlapot: ELÁLLÁSI NYILATKOZAT.

100% ANYAGGARANCIA

Talán veled is előfordult már, hogy a pamutnak feltüntetett anyag, amit vásároltál, tapintása alapján rossz minőségű poliészternek tűnt? De biztos megfordult már a fejedben, amikor textíliát vásároltál – akár ruhaneműt, akár lakástextilt – hogy vajon a termékmegjelölésen hirdetett anyagösszetétel fedi-e a valóságot? Vajon csalódás fog-e érni, amikor kibontod a csomagot, először kimosod az ágyneműhuzatot és először alszol benne, vagy először használod a törölközőt? Ha netán allergiás vagy egyes összetevőkre, akkor ez a kérdés már egészségügyi probléma is lehet!

A webshopunkban forgalmazott minden terméknél garantáljuk, hogy a megjelenített leírások a valóságnak megfelelnek. Ezt a garanciát mi komolyan is gondoljuk és a termékeinkért vállaljuk a felelősséget. Ha kétséged merülne fel az anyagösszetétellel kapcsolatban, jelezd felénk elérhetőségeink valamelyikén és költségmegelőlegezés mellett bevizsgáltatjuk a terméket. Amennyiben a vizsgálat azt állapítaná meg, hogy a textília összetevői a hibahatáron felüli mértékben eltérnek a termékleírásban foglaltaktól, vállaljuk, hogy a vételár kétszeresét térítjük vissza a részedre.

Az anyagösszetétel-garanciával kapcsolatos eljárásunkról kérünk, hogy részletesen tájékozódj az Általános Szerződési Feltételekben leírtaknál.

GARANCIA BILLERBECK MATRACOKRA

Bonell rugós matracokra: 1 év általános garancia és 10 év a rugótestre.

Tasakrugós matracokra: 1 év általános garancia és 10 év a rugótestre.

Szendvics szerkezetű matracokra: 1 év általános garancia és 5 év a matracmagra.

Habmagos matracokra: 1 év általános garancia és 5 év a matracmagra.

Az akciós matracokra 1 év általános gyári garancia vonatkozik.