Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BLOG

Egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra, ami nélkületek, vásárlóink nélkül nem valósulhatott volna meg. Idén márciusban megszületett első sajátmárkás termékcsaládunk, kiváló minőségű frottír törölközők pazar színekben és háromféle méretben.

Mindannyian találkozunk ezzel a fogalommal nap mint nap, de nem sokan tudják, hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés. Akinek azonban fontosak a törölközők típusai és minősége, annak hasznos lehet tudni a választ.

Ami elsőre eszedbe juthat a jersey gumis lepedőről az az, hogy kiválóan illeszkedik a matracra és az éjszakai forgolódás után is a helyén marad. Ezen kívül azonban van még pár olyan tulajdonsága, amelyek miatt tökéletes választás lehet, ha új lepedőt akarsz beszerezni!

Ez a rendkívül puha pamutszövet ideális alvásélményt nyújt, ha kipróbálod, gyorsan a rajongójává válsz! Egyszerre puha, selymes és “lélegzik”. Nyáron és hűvösebb időszakban is nagyon kellemes benne az alvás, mivel a melegben hűt, a hidegben meleget ad.

Az online lakástextil vásárlásának számos előnye van: a nap 24 órájában tudsz vásárolni, nem kell elmenni a boltba, nincs sorbanállás, otthonról, akár a kanapéról is tudsz rendelni. Azonban néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy minden simán menjen. Ha szkeptikus vagy a lakástextil online vásárlásával kapcsolatban, akkor ebben a bejegyzésben segítünk egy-két tippel, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés!

Egyre többször találkozhatsz mikrofiber termékekkel a boltokban, webáruházakban. Nincs ez másképp a mikrofiber ágyneműhuzatokkal sem. Miért terjedt el ennyire és miért egyre népszerűbb ez az anyag? Érdemes tisztázni, hogy mi is ez valójában, mi az, amiben többet nyújt a természetes anyagoknál, és persze azt is, hogy mik a hátrányai azokhoz képest.

A megfelelő párna kiválasztása fontos ahhoz, hogy reggel ne fájós háttal, zsibbadt nyakkal ébredj, hanem kipihenten, frissen és készen a napi teendőkre. Úgy gondolhatnánk, hogy egy párna kiválasztása nagyon egyszerű feladat. Valójában tényleg nem kell hosszas kutatómunkát végezned, de egy-két dologgal tisztában kell lenned, mielőtt megvásárolod a kiszemeltedet.

Megtörtént már veled, hogy reggel az izzadságtól vizesen ébredtél? Vagy épp ellenkezőleg, miután bebújtál a takaró alá, még egy óra múlva is jéghidegek voltak a lábaid? Elgondolkodtál már azon, hogy ez azért is lehet, mert az ágyneműd vagy ágyneműhuzatod nem felel meg a szükségleteidnek? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek másra van szüksége. Ez a rövid bejegyzés talán segít választ találni arra, hogy szükséged van-e flanel ágyneműhuzatra.