Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BLOG

Egy jó nap éjszaka kezdődik - már 100 éve

Textilmall
2021.10.02 15:37
Egy jó nap éjszaka kezdődik - már 100 éve

Bizonyára Ti is találkoztatok már a címben szereplő mottóval, amely a Billerbeck jelmondata. Aki fontosnak tartja a minőségi alváskultúrát, az valószínűleg ismeri is már a cég egy-két termékét.

Heinrich Billerbeck és Paul Dültgen pontosan száz éve, 1921-ben alapította a mára méltán, világszerte elismert textilipari céget Németországban, a határközeli Ruhr-vidéken, az ipar fellegvárában. A termékek előállításánál már a kezdetektől arra törekedtek, hogy minőségben ne kelljen kompromisszumot kötni, így a gyártás minden folyamata a cég üzemeiben történt.

A kompromisszummentes minőségtől az eddig eltelt 100 év alatt nem adtak alább, amely a folyamatos innovációval hozzájárult ahhoz, hogy az elkötelezett vásárlók ne csalódjanak és igényes körülmények között pihenhessenek. A cég folyamatosan fejlődött és az 50-es évektől külföldön is sikereket ért el, nemzetközileg elismert márka lett a minőségi hálószoba-kiegészítők piacán.

Magyarországon a Billerbeck termékei az 1980-as évektől elérhetőek, a magyarországi leányvállalat 1989-ben alakult és a gyártás egy része most Magyarországon történik.

A  cég közel egy évtizede elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek, amelyet különösen a gyártás és csomagolás terén valósít meg, újrahasznosítható és újrahasznosított anyagok használatával. A DIN ISO 14001 tanúsítvánnyal a Billerbeck megfelel a legmagasabb ökológiai és környezetvédelmi elvárásoknak is. Emellett a cégcsoport Magyarországon is rendkívül elhivatott a társadalmi felelősségvállalás iránt.

Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy idén már mi is forgalmazzuk a Billerbeck kiváló termékeit és mi is hozzájárulunk a magyarországi alváskultúra minőségének emeléséhez. Reméljük, hogy Ti is - ha eddig még nem tettétek meg - egyre többen kipróbáljátok ezeket a csodás hálószoba-kiegészítőket!