Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BLOG

Milyen töltetű párnát válasszak?

Textilmall
2020.09.26 13:37
Milyen töltetű párnát válasszak?

A megfelelő párna kiválasztása fontos ahhoz, hogy reggel ne fájós háttal, zsibbadt nyakkal ébredj, hanem kipihenten, frissen és készen a napi teendőkre. Úgy gondolhatnánk, hogy egy párna kiválasztása nagyon egyszerű feladat. Valójában tényleg nem kell hosszas kutatómunkát végezned, de egy-két dologgal tisztában kell lenned, mielőtt megvásárolod a kiszemeltedet.

A töltet meghatározó jellemzője a párnának. Lehet antiallergén, tartós, könnyen tisztítható, pénztárcakímélő, természetes összetevőjű, luxus alapanyagú és még sorolhatnánk. Rengeteg opcióból választhatsz, így minden azon áll, hogy mit szeretnél egy párnától, és persze hogy mennyit áldoznál rá.

A párnatöltet legelterjedtebb típusa a poliészterszál. Praktikus megoldás, mivel megfizethető, nem vált ki allergiás reakciót és könnyen tisztán tartható. Ezek a párnabetétek általában mosógépben moshatók, alakjukat mosás után is megtartják.

Lehet, hogy a természetes töltetre esküszöl, de megfizethető áron szeretnél egy jó párnát. Számodrara jó alternatíva a pamut, bambusz esetleg gyapjú töltetű párna vagy ezeknek különböző kombinációi. Ezek általában nagyon tartósak és tisztántartásuk egyszerű. A pamutnál előfordulhat, hogy minimálisan összemegy, ezért mindenképp tartsd be a tisztítási útmutatót.

A végén említjük a kivételes kényelmet garantáló toll- illetve különösen az exkluzív pehelytöltetet, amely a párnák csúcsa. Nagyon jó formát ad a párnának és ha jó, ellenőrzött minőségű terméket szerzel be, akkor nagyon-nagyon sokáig megtartja formáját. Ami hátránya lehet, hogy néhány embernél allergiás reakciót válthatnak ki, és szakszerű tisztítást igényelnek. De ha luxusra vágysz, akkor egy kiváló pehelypárna a megoldás!

<< Választok magamnak párnát! >>