Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BLOG

Vásároljak-e online lakástextilt?

Textilmall
2020.10.10 15:07
Vásároljak-e online lakástextilt?

Az online lakástextil vásárlásának számos előnye van: a nap 24 órájában tudsz vásárolni, nem kell elmenni a boltba, nincs sorbanállás, otthonról, akár a kanapéról is tudsz rendelni. Azonban néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy minden simán menjen. Ha szkeptikus vagy a lakástextil online vásárlásával kapcsolatban, akkor ebben a bejegyzésben segítünk egy-két tippel, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés!

A hálószobád lehet egyszerűen, kifinomultan berendezett vagy elegánsabb, díszesebb, attól függően, hogy milyen ágyneműt és egyéb hálószoba textilt választasz. Azonban itt nem csak a külső számít, mert ezekkel az anyagokkal mindennap érintkezel és életed egy meghatározó részét alvással, pihenéssel töltöd. Ezeket a kiegészítőket beszerezheted boltokban vagy kényelmesen az interneten is megvásárolhatod, amivel időt és persze pénzt is spórolhatsz. Nem utolsó sorban több áruház ajánlatát össze tudod hasonlítani.

Az egyik alapvető döntési szempont a textil anyaga. Minden anyagnak más-más jellemzői vannak, előnyökkel és hátrányokkal. Az anyagösszetételt minden esetben fel kell (kellene) tüntetni a terméken. Ha ez így van, akkor nyugodtan vásárolhatunk, hiszen megbízhatunk a termékcímkékben! Sajnos rossz hírünk van. Nagyon sok webáruházban, boltban - akár hipermarketekben is - árusítanak olyan termékeket, amelyeken a feltüntetett anyagösszetétel nem fedi a valóságot. Ez a mi webáruházunkban nem fordulhat elő, hiszen mi 100% anyagösszetétel garanciát vállalunk minden termékünkre.

Mindig ellenőrizd a méretet, például lepedő vagy ágyneműhuzat vásárlásakor, hogy ne akkor derüljön ki, hogy más a párnahuzat mérete, mint a párnád, amikor már túl vagy az első mosáson. A standard méretek országonként változnak, de magyarországi webshopokban is lehet olyan méretekkel találkozni, amelyek eltérnek az itthon szokásostól. A Textilmall webáruházban mi a Magyarországon használt lakástextil méreteket kínáljuk és mindig feltüntetjük a termékek pontos méretét.

Az utolsó, de talán a legfontosabb, hogy megbízható, leinformálható webáruházból rendelj terméket. Nézd meg a webshop elérhetőségeit, van-e email-cím, telefonszám megadva, szükség esetén a cégadatokat. Ha ezeket nem találod vagy úgymond el vannak rejtve, az gyanús. Amennyiben biztosra akarsz menni, vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal telefonon vagy e-mailen. A megbízható webshopok készségesen fognak válaszolni minden felmerülő kérdésedre. A termékvisszaküldési szabályzat is nagyon fontos, mivel előfordulhat, hogy mégsem vagy elégedett a termékkel, bármennyire is odafigyeltél a vásárláskor. A nálunk vásárolt összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk, ezen idő alatt bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméked!

Reméljük, hogy segítettünk az online vásárlásban eligazodni, jó internetes vásárlást kívánunk!