Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

BLOG

Elindítottuk sajátmárkás törölközőinket

Textilmall
2021.03.27 18:13
Elindítottuk sajátmárkás törölközőinket

Egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra, ami nélkületek, vásárlóink nélkül nem valósulhatott volna meg. Idén márciusban megszületett első sajátmárkás termékcsaládunk, kiváló minőségű frottír törölközők pazar színekben és háromféle méretben.

Közel 10 éves működésünk alatt mind minőségben, mind árban nagyon sokféle törölközővel találkoztunk és igyekeztünk mindig a legjobbat választani, hogy vásárlóink a legjobbat kapják és persze megfizethető áron elérhetők legyenek. A visszajelzéseitek alapján ez sikerült is.

Hogy miért volt akkor szükség sajátmárkás termékre? Mert maximalisták vagyunk.

A törölközőnél fontos, hogy jó nedvszívó legyen, puha tapintással ajándékozzon meg, tartós legyen és a színe se fakuljon a mosással. És nem utolsó sorban legyen esztétikus. Ezek azok az alaptulajdonságok, amelyet kötelezőnek tartunk.

A gyártáshoz kiváló minőségű török pamutot használnak, amely évszázadok alatt bizonyította, hogy a legjobb textíliák között tartsuk számon ezt a kivételes anyagot. A hosszú szálak erősek, ugyanakkor puhák, és a törölköző - a kiváló pamut termékek tulajdonsága okán - minden mosással még puhábbá válik. A színezék természetesen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, így bőrirritációban szenvedők is nyugodtan használhatják.

Ha valóban jó minőségű törölközőt keresel, akkor válassz egyet kínálatunkból!

<< Választok magamnak exkluzív törölközőt! >>