Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

Flanel ágyneműhuzat

A flanelszövetből készült ágyneműhuzat már régóta a téli hónapok kedvence a puha tapintása és tartóssága miatt. Nem csak gyorsan felmelegít, hanem tartja is a hőt egész éjszaka. Érzékeny bőrűek is használhatják, mivel a puha, lágy flanel ágynemű megnyugtatja a bőrt, nem irritálja azt. Ennek ellenére kimondottan jól levegőzik és szövési módjából adódóan kiválóan elvezeti a nedvességet. Ebben a blogcikkünkben segítünk dönteni, ha flanel ágyneműhuzat vásárlásán gondolkozol!


9termék19
9termék19

Biztos megtörtént már veled, hogy reggel az izzadságtól vizesen ébredtél. Vagy épp ellenkezőleg, miután bebújtál a takaró alá, még egy óra múlva is jéghidegek voltak a lábaid. Elgondolkodtál már azon, hogy ez azért lehet, mert az ágyneműd vagy ágyneműhuzatod nem felel meg a szükségleteidnek? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek másra van szüksége.

A flanelszövetből készült ágyneműhuzat már régóta a téli időszak kedvence a puha tapintása és tartóssága miatt. De miért kifejezetten a hűvösebb időben keresik annyira? Erre a kérdésre a flanelszövet néhány jellemzője ad választ.

Ha fázékony vagy, akkor jó választás a flanel hűvösebb napokon, mivel nem csak gyorsan felmelegít, hanem meg is tartja a hőt egész éjszaka. Érzékeny bőrűek is használhatják, mivel a puha, lágy flanel ágynemű nyugtatja a bőrt, és nem irritálja. Ha azonban éjszakai izzadásra hajlamos vagy, akkor lehet, hogy érdemes más szövetfajtát választani.

Bár a flanel ágyneműhuzatról általánosságban elmondható, hogy melegebb, mint a mikrofiber vagy a szatén ágyneműhuzat, ennek ellenére kimondottan jól szellőzik és szövési módjából adódóan jól elvezeti a nedvességet.

A flanel nem kifejezetten drága szövetfajta, így nem kell egy vagyont fizetni, ha melegben szeretünk aludni. 

Ennek az ágyneműhuzatnak a tisztítása könnyű nem kell különösebben figyelni rá, normál programmal 40 vagy 60℃-on mosható, szárítani akár ruhaszárítón, akár szárítógépben lehet.

Szűrés
Szövet
Anyag
Paplanhuzat mérete
Párnahuzat mérete
Ár
 (Ft)
8 490 Ft - 14 990 Ft