Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

Frottír szállodai törölköző

Éld át a szállodai minőséget otthon! Nagy nedvszívó képességgel rendelkező és rendkívül puha tapintású törölköző otthonra is! Sok színben elérhető, hogy biztosan megtaláld a neked legjobban tetszőt. Használd akár otthon vagy vidd magaddal utazáskor, biztos nem fogsz csalódni! De akár ajándékba is adhatod, hiszen a szeretted imádni fogja! A törölközők anyaga 100% magas minőségű pamutés sokáig megtartják színüket. Bizonytalan vagy? Ebben a cikkünkben választ találsz a kérdéseidre!


30termék130
30termék130

Ki ne találkozott volna már a frottír szóval nap mint nap, de nem sokan tudják, hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés. Akinek azonban fontosak a törölközők típusai és minősége, annak hasznos lehet tudni a választ.

A frottír egy szövetfajta, amelyet a 19. századi Angliában kezdtek készíteni és manapság joggal elterjedt az egész világon. Az elnevezés eredete a francia “tirer” (kihúz) szóhoz vezethető vissza, amely utal a szövet hurkokkal bolyhozott felületére. Elsősorban törölközőknél használják, de készítenek belőle más lakástextilt, így például fürdőköntöst, lepedőt is. A frottír alapanyaga leginkább a pamut, de más anyagból is készülhet, úgymint len vagy bambusz.

A frottír szövésénél az anyagon apró hurkokat vannak, amelyek speciális tulajdonságokat kölcsönöznek a textilnek. A hurkok kialakításával megnő a felület, így a vízfelvevő képessége sokkal jobb lesz, mint más textilnek. E tulajdonsága miatt ideális törölközőnek és fürdőlepedőnek is. Nagyon gyorsan felszívja a vizet a bőrödről vagy hajadról.

Lágysága és puhasága miatt is nagyon kedvelt a belőle készült fürdőszoba textília. A jó minőségű frottír termékek szinte kényeztetik a bőröd és a szállodai komfort érzetét nyújtják.

Miért jó hát frottír törölközőt használni?

  1. Kiváló vízfelvevő, gyorsan megszárítja bőröd
  2. Nagyon puha érzetű textil, így kiemelkedő élményt nyújt más szövetekkel ellentétben
  3. Tartós, így a gyakori mosást is jól tűri, ha jó minőségűt szerzel be, hosszú évekig használhatod
Szűrés
Szövet
Anyag
Méret
Ár
 (Ft)
790 Ft - 14 250 Ft