Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

Jersey gumis lepedő

Nem szereted, hogy mindig igazgatni kell a lepedőt? Mindig úgy ébredsz, hogy elcsúszott, ősszegyűrődött? Akkor válassz tőlünk pamut-jersey anyagú gumis lepedőt! Ha bővebben szeretnél olvasni erről a praktikus anyagról, akkor olvasd el ezt a cikkünket! Jersey lepedőink körben gumírozottak, hogy tökéletesen tartsanak és bárhogy is forgolódsz, reggelig a helyükön maradjanak.


10termék110
10termék110

Ami elsőre eszünkbe jut a jersey gumis lepedőről az az, hogy kiválóan illeszkedik a matracra és bárhogy is forgolódjunk, a helyén marad. Ezen kívül azonban van még pár olyan tulajdonsága, amelyek miatt tökéletes választás lehet, ha új lepedőt akarsz beszerezni!

Remek tulajdonságait a jersey kötésnek köszönheti. A pici öltések egyenletesek és nagyon szorosan vannak, így az anyag rendkívül rugalmas és sima, selymes textúrájú.

A jersey kötés nem egy új találmány, már a középkortól használják és elsősorban a ruhaiparban alkalmazzák. A jersey készülhet gyapjúból, pamutból és szintetikus anyagból is, attól függően, hogy milyen felhasználásra készül.

A jersey (dzsörzé) pamut anyag rugalmas, így tökéletesen simul ágyadra. Ez különösen jó, ha például memóriahabos matracot használsz, mert az lefekvéskor a testhez formálódik és a lepedő is hozzá tud simulni anélkül, hogy gyűrődne. Gondolj csak egy jó dzsörzé pamut pólóra vagy zoknira, milyen kiválóan felveszik tested alakját és levételnél rögtön visszanyerik eredeti formájukat. Itt más pamut anyag nagyon kényelmetlen lenne.

Összefoglalva a következőket mondhatjuk ezekről a lepedőkről:

  1. A jersey anyag tehát elasztikus, remekül nyúlik, ugyanakkor tökéletesen visszanyeri formáját minden alkalommal. És még egy praktikus dolog, hogy vasalnod sem kell.
  2. Színét sok mosás és hosszú idő után is megtartja.
  3. Kifogástalanul követi a test és a matrac formáját, ugyanakkor nem tapad a testedhez.
  4. Az anyag - mivel pamut - lélegzik, így biztosít optimális kényelmet még a legmelegebb időszakokban is. Ha éjszakánként gyakran izzadsz, akkor ideális választás!
  5. Jól viseli a gépi mosást, ami miatt könnyű a tisztítása.
Szűrés
Anyag