Kérdésed van? +36-70-321-6063 | shop@textilmall.hu

Pamutszatén ágyneműhuzat

A pamutszatén anyag szerelmese vagy? Vagy mindig is szerettél volna beszerezni egy szuper minőségű ágyneműhuzatot? A szatén textil selymes tapintásával semmi nem veszi fel a versenyt. Itt biztos találsz a kedvedre valót! Ha többet szeretnél tudni erről a nemes anyagról, olvasd el rövid írásunkat a pamutszaténről!


20termék120
20termék120

Ez a pompás puha pamutszövet rendkívüli alvásélményt nyújt, ha kipróbálod, gyorsan a rajongójává válsz! Egyszerre puha, selymes és légáteresztő. Nyáron és a hidegebb időszakokban is nagyon kellemes benne az alvás, mivel a melegben hűt, a hidegben meleget ad.

Amikor a szaténre gondolunk, eszünkbe juthat a nagyon olcsó, fényes, csúszós, poliészter alapanyagú “szatén”, amely elsősorban a Távol-Keletről érkezik hozzánk. Ennek semmi köze a pamut-szatén termékekhez. A pamut-szatén ágyneműhuzat 100%-ban pamutból készül, így annak minden előnyével rendelkezik: kiválóan lélegzik és jól vezeti a nedvességet. Jóval puhább és simább azonban, mint a “normál” pamut ágyneműhuzat, sőt a színét is tovább megtartja. És amit még biztosan észre fogsz venni, hogy lágyabb az esése.

A szatén maga tehát nem az anyagra vonatkozik, hanem a szövési technikára. A szatén szövésnél a pamutszálakat jóval szorosabbra szövik, mint más (renforcé vagy a perkál) szövésnél. A felső pamutszálak lazábban vannak, ami szép fényt is ad a szövetnek. Minél több szálat használnak, úgymond minél sűrűbb a szövése, annál simább tapintású és jobb minőségű lesz a szövet.

A pamut-szatén talán a legjobb választás, ha ágyneműhuzatot keresel. Bár általában drágább, mint a hagyományos pamut ágyneműhuzat, de a luxus érzetű tapintása, a nedvszívó és légáteresztő képessége miatt érdemes fontolóra venni, hogy beszerezz belőle egy szép darabot. Sőt, mivel egy nagyon tartós szövetről van szó, lehet, hogy hosszú távon még pénzt is takarítasz meg.

Szűrés
Szövet
Anyag
Paplanhuzat mérete
Párnahuzat mérete
Ár
 (Ft)
12 990 Ft - 32 490 Ft